Gerçek sorun çözücü.

Helva ve dondurma üretimi için

Emülgatör

Emülgatör çeşitlerini üretim kategorinize bağlı olarak sunuyoruz. Kategoriye göre yağ salınımını düşürme, kristalizasyonu engelleme ve bayatlamayı geciktirme gibi kullanım amaçları olan emülgatörler NOFLA’nın sunduğu ham maddelerdendir.

E470a PS, E470b MS, E471 GMS 90, E472a ACETEM, E472b LACTEM, E472c CITREM, E472d TATEM, E472e DATEM, E472f, E475 PGE, E476 PGPR, E477 PGME, E481 SSL, E482 CSL, E491 SMS, E492 STS, E493 SML, E494 SMO, E495 SMP ve Pasta Katkı Malzemesi olarak emülgatör çeşitlerini sunuyoruz.

Kullanım Alanları

Çikolata

Dondurma

Pastacılık

Kek/ Bisküvi

Unlu Mamuller

Helva

Cips/ Kraker

Üretim safhasında

Kullanım

Üretim kategorinize ve reçete tercihlerinize bağlı olarak emülgatör çeşitlerimizin kullanım oranları hakkında destek sağlıyoruz.

Geniş yelpazemizin yanında özel üretimlerin yanı sıra ürünün kullanım anında uygulama öncesi numune ürün desteğini de NOFLA Türkiye’den bulabilirsiniz.

Belirteceğiniz üretim kategorisine göre özel olarak sunulacak ürün çeşitlerimiz için Ürün Geliştirme Formunu doldurabilirsiniz bununla birlikte bizi Facebook, Instagram ve Whatsapp kanallarımız üzerinden ürünlerin yanında şirketimiz hakkında en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ürün Geliştirme Formu

Geliştirmek istediğiniz ya da halihazırda ürettiğiniz ürün hakkında aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.